Ohjelmisto

Tulossa touko-heinäkuussa 2020:

Musiikki on aina ollut tärkeä ja rakastettu osa Teatteri Terve Tytön esityksiä, joten tänä suvena laulut ovat keskiössä. AukiNainen –konsertti on runsas kattaus hervotonta heittäytymistä, ajankohtaisia teemoja ja – tottakai – timantinkovaa stemmalaulua. Terve Tytön säkenöivä trio (Kati Urho, Emmi Lovén ja Laura Hurme) takaa musiikinystäville nauruhermoja hivelevän illan koskettavia hetkiä unohtamatta.

Seuraa tiedotusta Facebookissa ja Instagramissa!

Vierailuesitys Röölän Dikselin näyttämöllä heinäkuussa 2020!

Musiikkikomedia Taipaleella (eli käänny takaisin jos mahdollista) on ajan patinoima ja vauhdikas kuvaus nykyajan elämästä kaikkine kommervenkkeineen. Tarinan keskiössä rutinoitunut nelikymppinen nainen joutuu yllättäen käymään läpi muutosprosessia, jonka pistää alulle hänen huomionhakuinen taiteilija-äitinsä sekä hänen määrätietoinen tyttärensä. Kriisin ollessa pahimmillaan nainen saa vieraakseen tuttuja roolihenkilöitä vanhoista Suomi-filmeistä, jotka auttavat häntä uudelleen löytämään omat voimavaransa sekä muutokseen vaadittavat henkiset työkalut.

Näyttämöllä nähdään Teatteri Terve Tytön valloittavat komediennet Kati Urho, Emmi Lovén ja Laura Hurme. Esitys sai huippuarvostelut Turun Sanomissa kesällä 2018 ja on vieraillut sen jälkeen useilla eri paikkakunnilla.

Dikselin näyttämö (Rööläntie 394, Röölä)

Perjantai 3.7.2020 klo 18.00 ja sunnuntai 5.7.2020 klo 15.00

Esityksen kesto noin 2h (sis. väliajan)

Liput: 20 €

Varaukset ja tiedustelut: teatteritervetytto@gmail.com tai 044 926 1002

Ennakkoon varausta suositellaan!