Ohjelmisto

Touko-heinäkuussa 2020:

KORONAEPIDEMIAN TAKIA TOUKO-HEINÄKUUN KONSERTIT SIIRTYVÄT MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN!

Musiikki on aina ollut tärkeä ja rakastettu osa Teatteri Terve Tytön esityksiä, joten tänä suvena laulut ovat keskiössä. AukiNainen –konsertti on runsas kattaus hervotonta heittäytymistä, ajankohtaisia teemoja ja – tottakai – timantinkovaa stemmalaulua. Terve Tytön säkenöivä trio (Kati Urho, Emmi Lovén ja Laura Hurme) takaa musiikinystäville nauruhermoja hivelevän illan koskettavia hetkiä unohtamatta.

Seuraa tiedotusta Facebookissa ja Instagramissa!

KORONAEPIDEMIAN TAKIA VIERAILUESITYKSET SIIRTYY KESÄLLE 2021!

Vierailuesitykset Röölän Dikselin näyttämöllä!

Musiikkikomedia Taipaleella (eli käänny takaisin jos mahdollista) on ajan patinoima ja vauhdikas kuvaus nykyajan elämästä kaikkine kommervenkkeineen. Tarinan keskiössä rutinoitunut nelikymppinen nainen joutuu yllättäen käymään läpi muutosprosessia, jonka pistää alulle hänen huomionhakuinen taiteilija-äitinsä sekä hänen määrätietoinen tyttärensä. Kriisin ollessa pahimmillaan nainen saa vieraakseen tuttuja roolihenkilöitä vanhoista Suomi-filmeistä, jotka auttavat häntä uudelleen löytämään omat voimavaransa sekä muutokseen vaadittavat henkiset työkalut.

Näyttämöllä nähdään Teatteri Terve Tytön valloittavat komediennet Kati Urho, Emmi Lovén ja Laura Hurme. Esitys sai huippuarvostelut Turun Sanomissa kesällä 2018 ja on vieraillut sen jälkeen useilla eri paikkakunnilla.

TULOSSA MARRAS-JOULUKUUSSA 2020: NAISIA JA NEROTIIKKA 2!

Esitykset Turun Aalto yökerhossa: pe 13.11. /la 14.11. /pe 20.11. /la 21.11.

Lisätietoa tulossa syksyllä! Varaukset ja tiedustelut: teatteritervetytto@gmail.com tai 044 926 1002

Esitykset Sauvon tilausravintola Kalle’s Backa 55:ssä: 27.11.-19.12.

Sauvon Show&Dinner-paketit MYYNNISSÄ JO NYT! Varaukset ja tiedustelut: rami.tapper@elisanet.fi tai 040 551 4387